Menu

Foto's
Fotoboek
Categorieën Albums Fotos
Minicamping
Onze minicamping grenst aan het Walcherse akkerlandschap. Met een speelveld, een uitkijkpunt/terras op hoogte en nog veel meer is het een paradijsje voor jong en oud!
40
Activiteiten
Iedereen is welkom zich aan te sluiten bij onze wekelijkse activiteit! Voor groot en klein proberen we elke week iets te organiseren: uiteraard geheel vrijblijvend want we hebben tenslotte vakantie.
30
Stacaravans
Op een knus ingericht grasveld staan 3 volledig ingerichte stacaravans; ieder met zijn eigen terras en meubilair. Vlak bij ons speelplein en recreatieruimte: Uw kinderen kunnen vrij spelen onder toezicht oog van Uzelf met Uw kopje koffie/ goed boek vanuit Uw tuinstoel!
14
Vakantiewoningen
Halfvrijstaande 2 pers. en 4 pers. woning met eigen tuin en parkeerplaats. Centraal verwarmd en volledig ingericht.Op loopafstand van Koudekerke en 4 km van Middelburg en Vlissingen.
19
Slechtste dakdeel
Verbouwing schuur
Tijdens de oorlog heeft deze tot 2.40 meter in het zoute water gestaan: het ingemetselde steentje laat u dit zien. Weet u wat een makelaar is? Kom tijdens uw verblijf een kijkje nemen en laat u informeren!
36
Akkerbouwbedrijf
Ons bedrijf verbouwt allerlei akkerbouwproducten zoals: consumptie- en pootaardappelen, plant- en zaaiuien, graszaad, tarwe en suikerbieten. De grondproducten voor onze dagelijkse maaltijd.
47
Omgeving
Veel landelijk gebied, schone stranden en historische plaatsen beiden de moeite waard op Walcheren te vertoeven.
Onze camping bevindt zich middenin het fietsknooppunten- en het wandelnetwerk van Walcheren.Uw eigen accommodatie is het startpunt en ook de eindbestemming!
32