Menu

Foto's
Algemeen > Stacaravans

Stacaravans

Klik om afbeelding te openenOp een van onze zes kampeerveldjes staan drie dezelfde stacaravans met elk hun eigen tuintje en ingericht terras. U kunt deze huren voor vier-/vijf personen. Elke stacaravan heeft 2 slaapkamers, 1 met 2 losse bedden en 1 met 2-persoons bed, in de kamer is een extra onderschuifbed aanwezig, douche/toilet, overal c.v.,keuken met kookhoek, ruime kamer en volledig ingericht met o.a. Smart T.V., magnetron, koffiezetapparaat enz.. Dekbedden en kussens zijn ook aanwezig dus dat maakt het vertrek vanaf thuis erg makkelijk: koffers inpakken en gaan!
Eventuele linnengoed- en handdoekenpakketten zijn bij ons te huur.
Tegen betaling kunt u gebruik maken van wasmachine en wasdroger in onze wasruimte: centrifuge staat er vrij voor algemeen gebruik. Uiteraard kunt u ook hier uw laptop of telefoon gebruiken op ons gratis Wifi-netwerk.
Er bestaat ook de mogelijkheid om tegen betaling er een klein tentje bij te zetten voor als u kinderen hebt die graag onder uw toeziend oog zelf willen kamperen!


Klik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openen
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Vrije kampeerplekken Vakantiewoning Volgend artikel