Menu

Foto's
Algemeen > Omgeving

Omgeving

Klik om afbeelding te openenWalcheren is een schiereiland in Zeeland en wordt omsloten door de Noordzee, de Westerschelde en het Veerse Meer.
Onze camping ligt middenin landelijk gebied en u kunt hier heerlijk vandaan vertrekken met de fiets naar de kust, maar ook naar Middelburg, Vlissingen, Veere of een van de andere sfeervolle Walcherse dorpjes. Heel Walcheren bereikt u binnen een straal van 20 km vanaf ’t Hommeltje!

Wandelknooppuntenkaarten en Fietsknooppunten kaarten bij ons verkrijgbaar!


400 km Wandelnetwerk Zeeland is realiteit geworden: de paden zijn gereed en bordjes geplaatst. Deze wandelpaden voeren u midden door de weilanden, langs de Biggekerkse en Domburgse watergang. Midden door de polder lopend langs de koeien of het water geeft u echt het gevoel er helemaal “uit” te zijn!
Langs de Breeweg is ook een pad: die geeft u de mogelijkheid door de weilanden naar het landgoed van ”Ter Hooge” te lopen of naar het gerestaureerde “Dok” in Vlissingen waar momenteel een glazen theehuis wordt gebouwd in het oude pompgebouw om even uit te rusten van de wandeling en te genieten van de historie aldaar.
Maar natuurlijk kunt U ook naar het strand lopen of uw eigen route bepalen aan de hand van de routepaaltjes.


Samen met 5 andere campings hebben we voor de verevening een nieuw stukje gerealiseerd in de bunkerroute. Het nieuwe stukje bunkerpad maakt nu de aansluiting vanuit Koudekerke naar het pad langs de verdedigingslinie richting Vlissingen compleet.
Vanaf ’t Hommeltje kunt u per fiets of lopend dit hele pad volgen en onderweg de historie van de bunkers die erlangs staan ervaren door de informatieborden te lezen.
Gratis verkrijgbaar op onze camping is een kleurrijke folder van deze bunkerroute!
Klik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openenKlik om afbeelding te openen

  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Activiteiten Volgend artikel